Tuesday, July 14, 2009

Söndag, hemresa

Vaknade relativt tidigt, vid typ nio redan. Hade dock inget ätbart kvar i tältet förutom några burkar tonfisk (som är rätt jobbigt att öppna eftersom det blir så kladdigt med olja) så jag skippade frukost, dåligt beslut skulle det visa sej eftersom jag inte skulle lyckas få i mej något ätbart förrän jag kom hem på kvällen.
Men när jag hade borstat tänderna och klätt på mej började jag packa. Tyckte det var lika bra att få det gjort, bara dumt att vänta till sista minuter liksom. Det ledde dock till att jag var helt färdigpackad och tältet rivet och allt sånt där redan vid halv elva. Och mitt tåg skulle inte gå förrän 14.52 så jag hade alltså en del väntan framför mej. Först hängde jag lite med dom av mina grannar som ännu inte hunnit åka och sen när dom också drog så hängde jag med bortåt, kunde ju lika gärna åka in till stan som att sitta på campingen och uggla liksom.
Så kom jag in till stationen och satt där och väntade ett par timmar, läste lite och så där bland annat. Så kom tåget och jag satte mej på det och åkte till Kalmar. Och så km jag fram, tog mej hem, och så var festivalandet slut för den här gången.

Allt som allt en trevlig festival. Inte kanonväder hela tiden, på nätterna var det rent ut sagt kallt och det var en hel del regnskurar men det var ändå inget värdelöst festivalväder. Sen hade jag dessutom lite tur med att jag oftast jobbade med något som innebar att jag befann mej under tak under dom värsta regnskurarna. Hade jag inte gjort det hade jag nog upplevt att vädret var sämre än vad jag upplevde att det var nu.
Nu återstår väl bara att skriva dom där recensionerna då antar jag. Och så är det nog inte omöjligt att det kommer komma något småinlägg då och då under dom närmsta dagarna om det är något från festivalen jag kommer att jag borde blogga om men som jag inte har gjort.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home