Tuesday, March 16, 2010

Ett äkta fynd

Slösurfade precis runt lite på Karlskogas lokal tv:s sajt där dom lägger ut massa program (eller egentligen slösurfade jag inte alls, jag försökte högst medvetet hitta klippet där Karlskogaprofilen Slivar får svara på frågan vad han skulle göra om han hittade en plånbok med tiotusen kronor i) och råkade snubbla över ett gammalt inslag där dom går runt på min gamla högstadieskola och pratar med folk, bland annat några av mina dåvarande klasskamrater (jag medverkar inte, även om jag faktiskt syns i bild i bakgrunden i öppningssekvensen), inför gymnasievalet (fatta vad längesen det var). Alltså man blir ju helt nostalgisk när man ser det. Karlbergsskolan ftw typ.
Det bästa i klippet, även om konkurrensen är hård, är nog dock precis i slutet när den oefterhärmlige Emil avslutar hela inslaget med att säga att han vill ha mer matte för att "gympa SUGER!". Ett fantastiskt tv-ögonblick.
Klippet finns att beskåda här och undrar ni vilka som gick i min klass så var det killen med skägg (Nariman), tjejen med tofsarna som ska gå sam (Madeleine) och tjejen som ska gå natur (Josefin T). Lite snett ovanför Nariman till vänster satt för övrigt en handskriven skylt om att lite folk från min klass hade varit med och lagat stolarna i studiehallen där intervjun genomförs. Vill minnas att dom inblandade tyckte den skylten var rätt skämmig. Undrar om den sitter kvar förresten? Känns nästan som att man borde gå dit och kolla det nästa gång jag är i Karlskoga.
Som sagt syns jag i bakgrunden i öppnignssekvensen, jag är killen i ljua byxor som sitter på bänken i korridoren. Om jag inte minns helt fel hade vi en sjukt lång håltimme just då och jag och min kamrat Fredrik satt där på bänken och åt godis, banana skids vill jag minnas (varför minns man sånt?) men jag är inte hundraprocentigt säker utan det kan ha varit något annat godis också.
Vilka minnen!

Notera för övrigt också det sjukt snygga sena 90-talsmodet som fortfarande dröjde sej kvar. Fett mycket snyggare än allt som är trendigt idag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home