Tuesday, July 30, 2013

Blandad kompott

Var ute och åt nu under kvällen, kom faktiskt hem för bara en liten stund sedan. Det var hemskt trevligt måste jag säga. Och väldigt gott. Åt väldigt god rökt rent till förrätt, en fin oxfilé till varmrätt och så en mycket trevlig citron- och kolavariation till dessert. Och så passande viner till alltihop. Mycket trevlig middag. Dock att jag är lite vintrött just nu. Man blir ju lätt det efter fyra glas vin på ett par timmar.

Det där med arbetstiderna på wow verkar lösa sig förresten. Orkar inte gå in på detaljer, men det ser ut att lösa sig och det är ju huvudsaken. Det är bra, för att det hade blivit körigt att hinna dit för att jobba redan på tisdagen. Som det ser ut just nu kommer jag i stället få alla mina pass under festivalen, vilket är helt ok med tanke på att jag har ganska få grejer jag verkligen måste se. Sen finns det naturligtvis en hel del som vore kul att se om jag har möjlighet, men väldigt få måsten.

På tal om något helt annat har jag haft en rätt hyfsad skraplottssomar i år. Har blivit en del tior och tjugor i vinst under sommaren, i början av sommarn skrapade jag fram 90 spänn på triss ett par gånger, och senaste veckan har jag vunnit 50 spänn på tialotter två gånger i rad. Så ofta och mycket som jag vunnit på skraplotter den här sommaren har jag nog aldrig gjort förut. Återstår bara att vinna storvinsten. Inte för att jag tror att det kommer att hända, men man kan ju alltid hoppas.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home