Friday, September 20, 2013

En del att göra imorrn

Nu ska jag titta på Seinfeld och sen gå och lägga mig. Har en hel del att göra imorrn faktiskt, så jag kan ju inte sitta uppe för länge. Sen är det visserligen inga avancerade aktiviteter jag ska syssla med imorrn (vi pratar typ titta på dagseinfeld, gå till systemet, göra rent toaletten), men ändock aktiviteter. Och sen ska jag ju på Popidyll imorgon kväll också. Det ska bli väldigt roligt. Det blir inte sista gången jag går dit, det är nästa vecka också och då kommer jag gå dit också. Men det blir sista gången jag går dit och så att säga gör det fullt ut. För även om jag ska gå dit även nästa vecka så kommer jag ju antagligen få ta det ganska lugnt i och med att jag kommer hålla på att flytta den helgen. Men det är då det, nu ska jag först och främst koncentrera mig på den här veckan Popidyll och se till att ha en himla bra kväll då.

För övrigt kan den här helgen bjuda på dubbla utgångar. Ska eventuellt ut på lördag också. Det är nämligen någon som har satt upp ett anslag i trappen om husfest på lördag i syfte att vi som bor i huset ska bli lite bekanta. Kan nog vara skoj (även om väl nyttan med att lära känna grannarna är begränsad för min del i och med att jag snart ska flytta). Eftersom jag ska ut imorrn tänkte jag dock att jag får se lite hur jag mår och så på lördag, så jag inte är tokbakis liksom.

Var nåt mer jag hade tänkt nämna här men nu har jag glömt bort vad det var. Men jaja, jag kommer nog på det vad det lider. Nu blir det som sagt Seinfeld.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home