Sunday, December 22, 2013

Produktivt

Har fått en hel del gjort idag faktiskt. Har fixat de sista julklapparna (även om någon återstår att slå in). När jag var på väg hem från stan kom jag för övrigt på att jag inte hade någon nyckel med mig, så jag fick vackert stå på utsidan och vänta tills morsan och farsan kom hem från Maxi. Lite smådrygt.
Jag har även varit borta i lägenheten med ett par böcker, varpå jag fick flytta om lite i bokhyllorna. Blev lite mer jobb med det än jag hade räknat med, men ska böckerna stå i bokstavsordning på författare så ska de. Och här på eftermiddan kom jag mig äntligen för att installera office, så nu kan jag både skriva, räkna och göra presentationer om jag vill. Eftersom jag efter installationen plötsligt hade Word på datorn passade jag också på att börja så smått med den stora årslistan.  Och sen har jag gjort en hel del småjox också (slagit in paket exempelvis). Imorgon ska granen kläs.

Hur jag mår? Jodå, helt ok faktiskt. Just nu är jag varken snuvig eller har ont i halsen, så hoppet om att jag ska vara så gott som symptomfri på julafton lever.

För övrigt måste jag påpeka att det tyder på hängivenhet till uppgiften när man sitter och medelst hårblås torkar en sten för att kunna göra ett paket tyngre i syfte att det inte ska gå att lista ut vad det är i.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home