Sunday, March 09, 2014

Blev lite bråttom

Tidigare ikväll när jag i brist på annat satt och slösurfade snubblade jag över en annons på ett jobb som var intressant. Som hade sista ansökningsdag idag. Så det blev lite bråttom där kan man säga. När jag skulle skriva ihop ansökan visade det sig dock att ett dokument jag behövde kolla en grej på hade jag tydligen både missat att föra över till den här datorn och glömt att spara på min bärbara hårddisk. Så det var bara att slå igång gamla datorn och leta fram det där. Kändes väldigt ovant att använda den datorn kan jag säga. Och oj vad seg den kändes att starta nu när jag är van vid den här datorn. Det var snudd på sanslöst. Dock trevligt att använda en startmeny igen, förstår fortfarande inte varför i hela världen de plockat bort den i Windows 8. Och ja, jag passade naturligtvis på att spela ett parti hjärter när jag ändå hade gamla datorn igång. Jag vann.

Hittade hur som helst dokumentet jag skulle ha och kunde fortsätta skrivandet av ansökningsbrevet. Vanligtvis när jag skriver ansökningar brukar jag kunna fundera på formuleringar ett par dagar, och sen lägga några timmar på själva skrivandet för att få ihop det på ett bra sätt. Nu fick jag skriva ihop det på någon timme (med paus för Mästarnas mästare). Men jag tror det blev rätt hyfsat till sist ändå. Och med tanke på hur bra jobbsökandet gått hittills kan det ju i alla fall inte fungera sämre än det brukar.

På tal om något helt annat var morsan och farsan här på överraskningsbesök i eftermiddags. Är inte helt förtjust i the pop in faktiskt. Är det kompisar eller så är det lugnt, då är det rentav lite sköj. Men just föräldrarna vill man ju helst ha lite förvarning. Hur som helst hade de med sig en matlåda, så jag slapp laga mat idag. De fick några tomflaskor att lägga i glasåtervinningen i utbyte.

På tal om något helt annat igen är jag fortfarande lite sur över resultatet i mello igår.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home