Tuesday, May 20, 2014

Bank och promenad

I förmiddags besökte jag mitt lokala bankkontor. Var där och lämnade in lite mynt. Inte lika mycket som jag brukar lämna in när jag lämnar in mynt, morsan och farsan lyckades ju ha sönder min burk och den burk jag har nu är lite mindre, och dessutom var burken inte heller helt full, men det blev en inte helt oansenlig summa ändå. Sen hade jag naturligtvis gärna väntat med att lämna in mynten tills burken var full eftersom det ju är lite grejen med att spara mynt i burk, men jag hade så pass lite kvar på kontot (att vara ledig på heltid betalar ju inte så bra) att påfyllningen med burkmynten var om inte nödvändig så åtminstone väldigt välkommen.

Det gjorde jag som sagt i förmiddags, och när jag då ändå var på stan passade jag även på att handla och greja lite. Så jag fick ganska mycket gjort ganska tidigt på dagen. Så då kunde jag rentav kosta på mig en hyfsad  promenad på eftermiddagen. Då bör väl också påpekas att jag fick skjuts till och från stan (mynt är ju rätt tungt att bära, sen hade jag i och för sig tänkt promenera hem från stan men det drog ihop sig så pass mörka moln att jag inte riktigt vågade ta risken att hamna i regnskur, sen började det aldrig regna, men det kunde jag ju inte veta i förväg), och hade jag inte fått det hade det nog inte blivit någon eftermiddagspromenad, men det fick jag och då blev det en promenad. En rätt hygglig tur som sagt, tog väl en runda på typ en timme eller så. Rätt skönt faktiskt.

Och då hade jag ändå hunnit sitta och läsa Proust i några timmar på dan. Så det har blivit en del gjort. När sånt man brukar göra blir gjort tidigare än vanligt får man liksom rätt mycket tid över.

Det jag inte fått gjort är att kolla upp datorn och vad försäkringen säger och så (och ja, datorn strular än, antar att det måste lämnas in nånstans). Men något måste jag ju ha att göra resten av veckan också.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home