Wednesday, October 29, 2014

Ett sista år

Idag när jag var ute på promenad gjorde jag ett stopp vid morsans och farsans hus. Hämtade upp byxorna jag fick i måndags, för de lyckades jag på något jäkla vis glömma där. Passade också på att äta lite av tårtan som fanns kvar (och tog med mig en bit hem). Det blev nog den här födelsedagssäsongens sista tårtbit tror jag. Och med det är jag väl på allvar inne på sista året som 20nånting. Skrämmande tanke. Gäller att göra det mesta av det här året. Exakt hur vet jag inte ännu, och ska man vara ärlig kan det eventuellt bli svårt att maxa det här sista året som 20nånting så länge jag bor kvar här i stan, men jag får göra mitt bästa.

För övrigt var promenaden överhuvudtaget rätt skön idag. Var sådär perfekt temperatur att man kunde promenera på utan att det blev varken varmt eller kallt, och det kändes som att man hade kunnat fortsätta gå nästan hur länge som helst.

Annan observation från promenaden: Verkar som att lagen som är här för att spela TV-pucken under helgen bor på min gamla gymnasieskola. Stod fullt med bussar från olika ställen utanför när jag gick förbi, och så gick ett gäng tonårskillar iklädda vad som såg ut att vara någon form av lagjackor från skolområdet mot tunneln som går upp till stan. De skulle bara veta vilka legender (jag alltså) som trampat runt i salarna de kommer sova i.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home