Wednesday, January 14, 2015

Nerplockat och klart

Plockade alltså ner ljusslingan och det där idag. Det gick bra. La den i badkaret för att den ska torka ordentligt innan jag lindar ihop den och lägger ner i kartongen. Den får nog ligga där tills imorrn, för jag har typ glömt att fixa det idag och nu är det för sent för att jag sak orka ta mig för det. elljusstaken är dock lagd i kartongen och inställd i skåpet. Men så behöver ju inte den torka innan den ställs undan heller.
Det är dock inte utan att det känns lite tomt och mörkt i köksfönstret när den inte står där längre. Men det är ju en vanesak.

På tal om något helt annat verkar jag ha fått något proppliknande i enat örat igen. Har väl vissa förhoppningar om att det ska ge med sig av sig självt, men likafullt rätt störande. Trodde jag skulle klara mig längre tid än såhär utan problem med tanke på att jag fick öronen urspolade så sent som i november. Dock andra örat den här gången än vad jag haft problem med förut. Alltid något. Och som sagt, det känns som att det finns hopp om att det ska fixa sig. Erfarenheterna av den öronspray jag för tillfället använder regelbundet på rekommendation av vårdcentralen pekar på det. Annars är det väl bara att boka en ny tid och få öronen ursköljda igen. Värre är det inte.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home