Tuesday, January 06, 2015

Underbart!

Malmö - Bofors 3-5 (0-2, 3-2, 0-1)

Fem mål på 14 skott. Rätt hygglig effektivitet får man säga. Riktigt gött. Starkt också att vinna trots tappat 3-0 till 3-3.

PS. Var ute och åkte skridskor på sjön idag igen. Perfekt is. Det var sköjit. Lite färre ruscher idag mot senast, men å andra sidan var vi nog ute längre så det jämnar ut sig. Skridskoåkning är nog för övrigt en av de bästa motionsformerna jag vet. Det är roligt och inte särskilt jobbigt, men håller man på en stund åker man en rätt bra sträcka. Dessutom använder man de flesta delar av kroppen, är i så gott som konstant rörelse och tja, motionerar utan att tänka på att det är just motionerar man gör helt enkelt. Man åker ju bara skridskor.

PS 2. Hjälpte ett par bekanta till farmor som ska åka till Amerika framöver att fylla i deras typ visumansökan (det är ju ingen visumansökan egentligen, men på ett ungefär, ni som varit där vet vad jag menar). Jisses vad mycket det var som skulle fyllas i. Inte utan att man undrar lite varför ett par 70-åringar behöver fylla i vad deras föräldrar heter/hette. Det torde ju i grund och botten vara högst irrelevant.

PS 3. Noterade att det, förvånande nog, inte var någon trettondagsfars i år. Men det kanske är lika bra. När man fortfarande gick i skolan var ju trettondagsfarserna alltid den plågsamma påminnelsen om att jullovet snart var slut, att de vidrigt tidiga morgnarna och den grå vardagslunken bara var timmar bort. Därav hade jag svårt för dem då, och jag har svårt för dem nu. Deras symbolvärde som slutet på lovet färgar nog fortfarande min inställning till, och upplevelse av trettondagsfarserna på tv.

PS 4. Här har jag glömt vad jag hade tänkt skriva. Men gött som fan att BIK vann.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home