Sunday, February 01, 2015

Lek i snön

Efter hockeyn igår gick jag och en kompis ner till puben en sväng. Drack lite öl, tjötade, tittade på folk. Ungefär som man brukar när man sitter på puben alltså. Ytterligt trevlig kväll.

När jag kom hem strax före tre på natten fick jag ett infall och byggde en snögubbe utanför huset. Sprang upp i lägenheten och försökte hitta något till ögon och mun på snögubben. Hittade en påse med gamla köttbullar i frysen. Så den fick köttbullar som ögon och mun, och en kokosboll som näsa. Första snögubben jag byggt på bra många år. Men det var roligt, och jag fick en del glada tillrop av förbipasserande under bygget. Och resultatet av bygget får man ju vara nöjd med.

Idag har jag inte gjort jättemycket. Klockan ringde vid kvart över tolv, och sen har jag inte hunnit med så värst mycket. Har typ varit på Maxi, besökt föräldrarna lite kort, promenerat. Sen kom jag hem och var tvungen att ta tag i disken, och vips så var det kväll. Har inte ens hunnit läsa något idag. Får väl bli några sidor extra imorgon istället.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home