Wednesday, February 18, 2015

Komplett

Fick så till sist bok nummer av På spaning efter den tid som flytt på posten. Eller egentligen fick jag den igår, men då fick jag sms-aviseringen så pass sent att jag inte han kila ner och hämta ut den innan jag skulle iväg på hockeymatchen. Men idag hämtade jag alltså ut den, så nu står den i bokhyllan och väntar på sin tur. Känns fint att ha alla delar hemma. De pryder sin plats i bokhyllan.
Bok nummer fem ska läsas om ett par veckor. Ska ju till Göteborg vid månadsskiftet, sen tänkte jag börja läsa den när jag kommer tillbaka därifrån. Den är omkring 150 sidor tunnare än fjärde boken, så om den inte visar sig vara mycket segare än tidigare delar borde den vara utläst framemot mitten av mars. Då skulle jag kunna ta bok sex ganska snart efter påsk, och i så fall finns rentav utrymme för att hinna läsa även sjunde boken före sommaren. Men det får väl visa sig.

Irriterande dock att jag var tvungen att gå och hämta ut den på grund av att brevbäraren inte fått ner försändelsen i brevlådan. Har fått tjockare böcker än så som gått in i brevinkastet, så det känns lite märkligt att hen inte ens försökte trycka ner den aktuella försändelsen. Nu spelar det ju inte någon större roll eftersom det inte var något jag verkligen behövde ha så fort som möjligt, men lite irriterande är det ju. Det är väl en av livets förtretligheter antar jag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home