Friday, February 27, 2015

Reser

Imorgon (eller egentligen senare idag, men ni fattar) sätter jag mig alltså på tåget och åker till Göteborg. Ska dit för att se Hello Saferide-konserten jag fick biljett till i julklapp. Det blir nog kul. På lördag sen är det tänkt att jag ska gå ut och äta och dricka öl med några släktingar jag har därnere. Och så får vi väl se lite om det kanske blir en runda på stan eller någon kulturell aktivitet eller så under dagen. Får bli vad det blir. Sen åker jag hem igen på söndag. Så det har alla förutsättningar att bli en trevlig helg, kul med lite omväxling från vardagen liksom.

Att jag ska iväg imorgon innebär dock att klockan ringer tidigt imorgon. Det är väl inte så himla härligt, men det är väl en uppoffring man får göra. Eftersom jag åker tåg ner och det är februari är det ju bra att ha lite marginal tidsmässigt.

Men är det förresten inte typiskt? Just när jag för ovanlighetens skull inte kommer vara i stan över helgen får jag en förfrågan från en god vän jag inte träffat på ett tag, och som man sällan får med ut spontant då han har familj och grejer, ifall jag har lust att gå till puben imorrn. För det hade ju så klart varit himla roligt att gå dit, om jag hade varit hemma. Typiskt, som sagt.
Men men, det blir väl förhoppningsvis någon annan gång istället. Är ju inte som att jag har särskilt mycket inplanerat på helgerna framöver så jag är öppen för förslag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home