Sunday, April 12, 2015

Pub, städning, kommande skjutsning

Igår blev det ett litet spontanbesök på puben tillsammans med en kompis. Det var himla trevligt, och jag drack den mest vitsiga öl jag någonsin druckit. Sen gick jag hem, åt en gorbys och klarade mig precis undan regnet som började falla bara några minuter efter att jag kommit hem.

Annars har de senaste dagarna i någon mån ägnats åt städning. Jag kommer sannolikt få besök nästa helg, och då kan det ju vara bra om det är i alla fall hyfsat städat. Än så länge har jag bara hunnit damma och dammsuga, men sen ska jag göra rent köket och badrummet här under veckan tänkte jag. Fast putsa fönstren skiter jag nog i. De skulle visserligen behöva putsas då de är grymt skitiga, men det är så jäkla bökiga fönster att putsa så det orkar jag nog inte.

Imorrn har jag dock lyckats lova att skjutsa runt lite på farmor och hennes hund igen. Ska tydligen åkas till Kristinehamn för att ta bort några stygn. Är väl i ärlighetens namn inte jättesugen (delvis för att jag är sanslöst osugen på att bli itryckt massa fikabröd), men man får väl ställa upp liksom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home