Wednesday, December 09, 2015

Lång med produktiv dag

Lång dag med mycket att göra. Så kan man väl sammanfatta den här dagen. Har haft tvättdag så jag fick kliva upp redan vid sju, sen har det varit något att göra mest hela tiden. Hjälpte min syster med att titta igenom hennes hemtenta så det såg bra ut med referenser och sånt jox. Kändes nästan som på den gamla goda studietiden att sitta och läsa en inlämningsuppgift och göra färgmarkeringar här och där i dokumentet. Nästan så man började sakna pluggandet faktiskt. Så jag får väl se till att söka in till forskarutbildningen eller nåt.

Utnyttjade även den extra tiden som den tidiga morgonen innebar till att göra chokladtryffel. Det blev ganska bra till slut, särskilt för att vara första gången. Men det tog lite längre tid än jag hade trott att det skulle göra, och jag lyckades göra ett par misstag längs vägen. Fast då har jag ju lärt mig det till nästa gång, och slutresultatet är jag nöjd med så fatta vad bra det lär bli om jag gör det någon mer gång. Dock att det blev fett kladdigt att stå och rulla chokladkulor med händerna. Det får man fundera på om det går att lösa på något smart sätt.

Annars har det väl mest varit smågrejer som har behövt göras. Men det har varit något mer eller mindre i ett. Och ja, jag blev lite halvless sådär när jag hade ätit och trodde att jag kunde slå ner röven i soffan och stanna där resten av kvällen och insåg att jag hade glömt gå iväg med lite grejer som skulle till återvinningen. Så då var det bara att snöra på sig skorna och gå iväg. Slutade med att jag tog en liten extrapromenad för att piggna till lite grann. Fast nu känner jag mig rätt seg igen. Får nog bli en jämförelsevis tidigt kväll ikväll. Tänkte försöka vara i säng före halv två i alla fall.

Nu ska jag se om jag kan hitta något bra låt som kan bli kvällens franska.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home