Tuesday, December 01, 2015

Premiärer

Första december som det är körde jag idag igång min sedan ett par år tillbaka traditionsenliga adventskalender på instagram. Första året var temat choklad, förra året köttbullar. I år kallar jag den för hattventskalendern. Vad det innebär får ni försöka lista ut själva.
Vill ni följa kalendern gör ni det lämpligast genom att följa mig på insta och/eller twitter. Eller så följer ni bara hashtaggen #hattventskalendern. Ny lucka varje dag. Och tro mig, får jag till julaftonsluckan som jag tänkt kommer den bli minst sagt spektakulär. Det kommer ni inte vilja missa.

Även julmustpremiär idag. Det smakade finfint, och till min glädje hade de must på glasflaska på konsum, så jag slapp ge mig ut på någon större jakt. Det hade de inte förra året vad jag minns (fast då hade jag å andra sidan en back stående och behövde inte köpa så många lösflaskor, så jag kan minnas fel), så det var en positiv överraskning.

TV:s julkalender är jag klart positiv till efter första avsnittet. Tror det kan bli alldeles toppen.

I övrigt har dagen inte direkt utmärkt sig. Såg dagens matiné Får jag låna din fru? (1959). Den var helt ok men kändes som att den dragits ut lite för långt. Var en del darlings som hade behövt killas där (hej supersvengelska). Edvin Adolphson var dock strålande i rollen som en riktig kåtbock till direktör. Ingen överraskning dock eftersom han sådär överlag nästan alltid är strålande. Men ändå.

Imorgon funderar jag på att ta en långpromenad, men det beror väl på vädret kan jag tänka. Är det busväder får det bli en normalpromenad.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home