Thursday, December 31, 2015

Statistiken

Som traditionen bjuder avslutar vi året med lite statistik.

Det finns nu (dett inlägg inkluderat) 12786 inlägg i denna blogg, vilekt innebär att jag under 2015 skrivit 354 inlägg under året. Det är 29 inlägg färre än förra året.
354 inlägg innebär att jag skrivit 0,97 inlägg om dagen, vilket är 0,079 inlägg färre per dag än förra året. Det är också första gången någonsin som jag skrivit mindre än ett inlägg per dag i snitt.

Det hela följer de senaste årens trend där frekvensen på inläggen gått tämligen stadigt nedåt. Toppåret var 2009 (5,68 inlägg per dag, sinnessjukt), och sedan dess har det stadigt minskat (med ett tydligt hopp 2013). Det var väl vad som fanns att säga om det.

Hade även tänkt att ni skulle få veta vad (och hur mycket) jag lyssnat på på Spotify under året, men jag har lite problem med att ta mig in på year in Music för tillfället (är väl många som vill kolla det just idag) så det får väl bli vid senare tillfälle. Om jag minns rätt var dock Coeur de Pirate den artist jag lyssnat mest på i år, därefter Broder Daniel och därefter Francoise Hardy och France Gall. Om det fortfarande är så, det var några veckor sedan jag kollade, får väl visa sig.

En summering av året kommer också, men det blir först om någon eller några dagar, för den har jag inte haft tid att skriva ihop än.

Nu ska jag börja göra mig klar för att knalla iväg till nyårsfesten. Gott nytt år på er, vi hörs 2016!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home