Thursday, December 24, 2015

Fixat lite

Kanske inte ska säga att det varit fullt upp idag, har förmodligen funnits de som haft betydligt mer att göra och varit betydligt mer stressade än vad jag har varit, men jag har inte direkt varit sysslolös.

Har klätt granen och fixat lite fler chokladtryfflar. Sett till att få till bilden som ska bli lucka 24 i hattventskalendern. Tittat på både dagens och gårdagens avsnitt av julkalendern. Och ätit pizza. Det händer lite då och då i min familj att vi gör det den 23:e. Fick ett infall att prova en vulkanpizza. Dålig idé. Inget fel på själva pizzan, men jag blev så fruktansvärt mätt att jag knappt kunde andas. Är fortfarande så mätt att jag känner mig lite sådär. Det tog nästan knäcken på mig att trycka i mig en hel sån där. Var så jag knappt orkade följa traditionen med skinkmacka på kvällen före julafton. Fick i mig en halv skinksmörgås, men det var typ allt. Ville äta mer, men det gick liksom inte. Helt sinnes.
Kvällen ägnades annars åt uppesittarkvällar. Av det jag såg tyckte jag nog att SVT:s uppsittarkväll med Kronér var klart mycket bättre än Bingolottos dito, men vissa saker sitter förvånansvärt hårt rotat så att försöka få resten av familjen att välja SVT:s variant visade sig smått hopplöst. Smet faktiskt iväg en stund och tittade på SVT på en annan TV när jag inte orkade med Bingolotto längre. Bingolotto kan vara småkul under själva bingospelet, men däremellan har det en tendens att bli förjäkla segt. Plus att jag tycker att Kronér hade bättre/intressantare/roligare gäster och artister än Oldsberg. Marit Bergman och killen som parodierade Ernst (sekvensen med rundstaven och läderbiten var lysande!) går ju före Måns Zelmerlöw och Robert Wells sju dagar i veckan.
Men att träta om vilken uppesittarkväll man ska följa hör väl kanske till det också.

Men julafton imorgon (well, idag) alltså. Ska bli sköj. Spännande att se vad man får i paketen i år. Hoppas bara att den här jäkla mättheten ger med sig till julbordet. Orka att vara proppmätt redan innan det liksom. Men det får väl visa sig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home