Sunday, December 27, 2015

Vitt

Så kom det lite snö till sist. Det tycker jag var härligt. Med tanke på att temperaturen sakta men säkert stigit under kvällen lär det väl kanske inte ligga kvar så länge, men man får glädjas åt det lilla som man säger.

Lugn dag annars. Åkte runt på en liten handlingssväng. Köpte mer must bland annat. Tyvärr inte i glasflaska dock för det fanns inte att få tag på. Skandalöst. Julmust ska drickas ur glasflaska. Var rätt dåligt med must överhuvudtaget i de butiker vi var i. Fast det kan ju vara urplockat nu precis efter julhelgen är klart och att de får nya leveranser till veckan. Vi får hoppas på det. Man vill ju maxa mustsäsongen liksom.

Men nu får man väl annars försöka återgå till någon sorts semivardag i några dagar. Köra den dagliga jobbsajtsrundan på förmiddagarna, återuppta mitt lilla skrivprojekt (det tjuvstartade jag med idag faktiskt), se till att den dagliga promenaden klockar in på sina minst 30 minuter och inte småfuska så som jag gjort några dagar nu. Ja ni fattar, halvt om halvt återgå till vardagsaktiviteterna helt enkelt. Finns dock viss risk att jag kommer behöva ta både skrivledigt, jobbsökarledigt och promenadledigt på nyårsdagen. Men dit är det ju ännu några dagar.
Måste ta tag i min traditionsenliga årslista och lika traditionsenliga nyårsskiva (som sedan något år tillbaka enbart erbjuds som spotifylista, mest eftersom man äger så få av låtarna man vill ha med nuförtin) till veckan också. Har knappt hunnit/kommit mig för att börja på någon av dem. I alla fall inte utanför huvudet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home