Tuesday, August 02, 2016

Krockar

Natten till idag, strax efter ett tror jag klockan var, drog vad som nog var den här sommarens värsta skyfall här i stan in. Helvete vad det regnade. Det är nog något av det värsta jag sett i regnväg. Det fullkomligt bara sprutade ur stuprören och smattret, dånet, från regnet var i brist på andra ord mäktigt. Hade det inte varit för att det också åskade, enligt en blixtkarta i realtid slog en blixt ner bara några hundra meter härifrån, hade jag nog nästan varit sugen på att gå ut bara för att ha varit ute i ett sådant regn. Bara för att se exakt hur blöt man skulle bli. Fast det drog förbi ganska fort. Som väl är kanske. Hade det blivit långvarigt hade det nog kunnat ställa till med en och annan översvämning.

Den här dagen har väl annars tja, följt mönstret.

Först händer ingenting och sen händer ingenting och sen händer allt på samma gång. Häromdagen fick jag en förfrågan om att komma på grillkväll på fredag, och idag hörde en annan kompis av sig och frågade om vi ska ta en vinkväll på fredag. Det sistnämnda hoppas jag går att flytta till lördag, för jag vill ju göra båda. Det får visa sig och lösa sig. Men typiskt att sånt där alltid har en tendens att hända samtidigt. Fast man får se det från den ljusa sidan, det är ju alltid roligt att känna sig efterfrågad.

Mindre än 200 sidor kvar i Varg bland vargar nu förresten. Så räknar med att den blir utläst på torsdag. Skulle nog iofs kunna bli utläst redan imorgon, men det beror lite på när på dagen jag är färdig med vardagssysslorna och har tid och sätta mig att läsa. Och på om jag tycker att det är något jag behöver se på tv imorgon kväll.

Vi hörs.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home