Wednesday, January 11, 2017

Läsning, dåliga idéer och töntighet

Det har väl varit en ganska lugn dag. Har mest ägnat mig åt läsning. Ätit några pepparkakor. I förmiddags fick jag en riktigt dålig idé. Ska nog inte genomföra den. Frampå kvällen stod jag nere i porten och väntade på en som skulle komma förbi och hämta en grej. Såg hon som fick brev i cykelkorgen gå till Konsum. Just efter att en granne kommit in i porten och tänt lyset (själv tänder jag sällan i trappen, vet inte varför, vana antar jag) såg jag henne komma ut från Konsum igen. Jag fick mild panik över att hon skulle se mig i den upplysta trappuppgången och säkert tro att jag typ sett henne gå hemifrån och gått ner i porten för att spionera på henne. Så jag klev ner några steg i källartrappan och låtsades sedan att jag var på väg upp från källaren. Haha, jag är så tönt ibland.

Hatar förresten inte ni också när någon ringer just när man är mitt uppe i att skriva ett sms? Det hände mig idag, och det var dessutom ett ganska spännande nummer så jag kände att jag nog ville ta samtalet. Folk borde ge fan i att ringa när man håller på med något annat på telefonen. Kunde inte uppringaren hamna hos ett förinspelat meddelande då som typ "Nicklas skriver just nu sms, vänligen vänta. Är samtalet brådskande tryck 1".

Enligt Klicks stora kärleksastro för 2017 ska jag tydligen träffa den rätta 17/11 medan jag fikar. Bra att veta, då kan man ju förbereda sig liksom. Nu gäller det ju bara att jag lyckas hitta något bra café i närheten av var Kirsten Dunst råkar befinna sig den dagen.

Många verkar ha plockat ner sina adventsstakar och sitt julpynt. Det tycker jag är fusk. Tjugondedagen är ju inte förrän på fredag. Först då ska pyntet ner och den sista julmusten drickas. Så det så.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home