Sunday, April 30, 2017

Punktform

1. Var ute igår. Lite oplanerat sådär. En kompis hörde av sig helt spontant frampå kvällskvisten och då är det ju sällan man tackar nej. Det var kul. Jämförelsevis lugnt, men i kombination med att jag av olika anledningar sovit halvdåligt ett par nätter tillräckligt för att leda till att jag varit (och är) avsevärt trött idag.

2. Fick en reaktion. Ska inte gå in detaljer för det är det rent krasst ingen utomstående som har med att göra. Exakt vad som hänt är mellan mig och hon i huset mittemot, och det kan räcka så. Med det sagt är det nu klarlagt att hon tyvärr inte delar min tendens att vilja sluta cirklar och att inte lämna saker oavslutade eller med massa lösa trådar. Samt att hon tycks ha missuppfattat mina motiv och syften.
Det sistnämnda är beklagligt men förståeligt. Hon kan ju inte se in i min hjärna och veta hur jag tänker. Utifrån den information hon har (eller i alla fall vid tillfället hade) är det dessutom en klart rimlig tolkning, även om jag tycker att jag uttryckt mig klart och tydligt i frågan. Likaså verkar hon heller inte instämma i att det nästan är lite fånigt att vi aldrig ens hälsat. För min del vidhåller jag dock att det är det med tanke på hela historien. Och kan för den delen se att det kan finnas ett värde i att klargöra och reda ut vissa saker. Är det något åren lärt mig är det vikten av kommunikation och att reda ut eventuella missförstånd. Jag kanske är fånig men jag tror på kraften i att människor pratar med varandra. Jag tror att vi båda skulle se på historien med nya ögon om vi fick höra varandras perspektiv, upplevelser och tolkningar, få ställa frågor och få svar på sådant vi undrat. Men igen: det är så jag ser på saken. Andra skulle kanske säga något annat.
Det i mina ögon småfåniga i det till trots kommer vi nu aldrig att hälsa, och då är det som det är med den saken.

3. Fick igår kväll också veta att Whitney Rose kommer spela här i Karlskoga på tisdag. På Statt av alla ställen. Hur kan jag inte ha vetat det tidigare? Måste man ju gå och titta på. Inte ofta det lirar artister av den kalibern här i stan. Himla tur att det fanns biljetter kvar (lyckades övertala mina föräldrar att få en i valborgspresent). Sjukt peppad, som kidsen skulle sagt för några år sedan. Återstår bara att se om jag lyckas övertala någon att följa med också.

4. Idag fyller Kirsten Dunst 35. Utgår ifrån att det var för att fira detta morsan och farsan bjöd på dessert när jag kikade förbi i eftermiddags.

5. Innan jag kilade ner till föräldrarna satt jag på balkongen och läste tidningen. Det var överlag gött, men då och då kom en småkylig vind och störde.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home