Saturday, January 06, 2018

Årets första lördag

Fortfarande sjuk. Nu dock mest snuvig och lite hosta. Töligt nog, men aja det går ju åt rätt håll åtminstone.

Dagen har annars varit lugn. Man vill ju inte göra för mycket när inte är helt kurant. Bättre då att vila sig i form liksom. Men en ska som kan nämnas är att jag åt upp de sista små bitarna av julskinka jag hade i kylen. Tog med mig några skivor från morsan och farsan efter att jag "flyttade ut" efter min julvistelse där, och idag tog alltså det sista slut. Sorgligt och vemodigt på sitt sätt. Ännu ett tecken på att julen närmar sig sitt obönhörliga säsongsslut.

Och på grund av förkylningen eller vad det är blev det alltså ingen trettonhelgsutgång i år. Synd det, för det var jäkligt roligt i fjol. Men oavsett var jag råkar bo då får jag väl se till att vara här över trettonhelgen nästa år så får vi ta det då. Eftersom datumen förskjuts en veckodag varje år borde det för övrigt vara ett år sedan idag vi var ute förra året. Käkade på Rockbar, gick ner och kollade läget på Allstar och sedan gick tillbaka till Rockbar och kollade på killen som lirade blues. Bra kväll. Första gången vi var på Rockbar för övrigt. Och imorgon borde det då vara ett år sedan jag på grund av bakfylla och annat åtminstone delvis tappade den positiva känsla jag då haft under årets allra första vecka. Oklart varför jag lagt just det på minnet.

Hur som helst. Det är lördagkväll, jag är snuvig och till veckan har jag ett möte hos  arbetsförmedlingen. Ska prata framtid. Det ni.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home