Monday, January 29, 2018

Snöat har det gjort

Hade lite småtråkigt i lördags kväll så jag agerade på ett spontant infall och knallade ut och tog ett par öl. Därav var jag rätt trött och sliten igår, så imorse kostade jag på mig att kliva upp en timme senare än vanligt. Det var skönt. En liten sovmorgon då och då är inte att förakta.
Resten av dagen har sedan förflutit utan större överraskningar. En sväng ner på stan för att uträtta lite ärenden, såg om Försök inte med mej (1946) som visades som matiné, läste lite i senaste numret av Filter. En ganska typisk måndag således. Och min vana trogen var jag naturligtvis på väg att nicka till när jag tittade på Vetenskapens värld. Förstår inte vad det är med Vetenskapens värld som gör att jag nästan alltid somnar eller nästan somnar när jag tittar på det, trots att jag tycker att det är intressant. Det måste sitta i huvudet på något sätt. Ytterst mystifikt.

Och det är själva satan vad BIK:s bottenkonkurrenter ska hålla på och plocka poäng hela tiden. Tre raka vinster (fem av de sex senaste) tycker man ju borde synas i tabellen men icke. För då går lagen precis framför och envisas med att plocka poäng lite här och där. Kan ju inte direkt påstås att vi har något vidare flyt och medstuds. Över två poäng per match senaste sex matcherna och ändå sist i serien med fem pinnar upp till säker mark, har det överhuvudtaget hänt förut?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home