Tuesday, July 31, 2018

Efterlängtad leverans

Fick till sist böckerna jag beställde för ganska längesedan idag. Eller rättare sagt fick jag tre av fyra av dem (den sista kommer antagligen imorgon). Det var på tiden, är ju bara tre veckor sedan jag gjorde beställningen. Hade det inte varit för varmt för att bråka hade jag lätt krävt kompensation.
Annars hyfsat lugnt även idag. Svårt att få särskilt mycket vettigt gjort när det är såhär fuktvarmt. Kroppen må ha acklimatiserat sig till värmen, men nu har ju luftfuktigheten tillkommit och det har man ju inte riktigt hunnit vänja sig vid. Vad jag förstår ska det dock dra in torrare (och något svalare) luft till slutet av veckan, det känns välkommet. Idag på eftermiddagen var det så varmt och fuktigt att när jag öppnade en öl för att svalka mig med efter att ha varit ute på promenad bildades så mycket kondens att det mer eller mindre strilade från flaskan. Så mycket kondens har jag nog aldrig sett på en ölflaska tidigare.

Imorgon ska jag om vädret tillåter nog kila ner till flotten och titta och lyssna på Hanna Järver. Jag hoppas att vädret tillåter för jag vill väldigt gärna se henne.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home