Thursday, January 03, 2019

Arseldret!

Bofors - Pantern 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

Skitsur. Tölig match. Pantern stod mest bara i vägen och var allmänt träliga. Spelade ryggsäckshockey. BIK förvisso inte särskilt bra i de två första perioderna, men frustrerande att de mål Pantern gjorde var ena riktiga sketmål. En oturlig felpassning i egen zon, en olycklig retur just när BIK blivit fulltaligt. I tredje tar BIK över. Skapar chanser. Är klart närmast ett ledningsmål. Tror ni då inte på satan att direkt efter ett kanonläge där Lindström, tror jag att det var, blivit helt fri framför målet men blivit lite för ivrig och dragit iväg ett direktskott på chans istället för att hålla huvudet kallt och sikta in sig blir en spelvändning och att Pantern i den då följande sekvensen gör ännu ett dretmål som visar sig bli matchvinnande. Så jävla typiskt den här sortens matcher. Så jävla typiskt jävla skit-Pantern som got kan gå i konkurs och fara all världens väg.
Sedan får BIK in en kvittering i slutsekunderna men tro på fan om inte domarjävlen, för övrigt samma domare som dömde den horribla straffen till Modo i slutminuten i februari och skänkte dem två poäng, lyckas hitta ett sätt att döma bort målet. Uppenbart att Johan Nordlöf hatar BIK. Sopa är han. Borde fan aldrig få döma en match här igen.
Ser genom fingrarna med skitmånga Panterngrejer, en del av dem (särskilt den klockrena huvudtacklingen på Eklind) rejält fula. Dömer på högst tveksamma grunder bort ett BIK-mål i slutet. Fy fan för honom. Så jävla tönt han är.

Nåväl, ska man se något positivt så tycker jag ändå att BIK visade upp helt okej desperation i sista perioden och verkligen gick för att avgöra. Tyvärr fanns inte, precis som i matcherna mot Oskarshamn och Almtuna, inte riktigt effektiviteten och den sista spetsen där. Det sistnämnda en aning oroväckande. Vi skulle behöva få fart på målskyttet.
Sedan tycker jag också att unge inlånade Pasic visade pigga takter. Bra fart och energi på honom, men lite flyt hade han rentav lyckats peta in någon puck. Skulle han bli kvar ett tag blir det klart intressant att se hur hans utveckling fortsätter.

Johan Nordlöf är en sopa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home