Tuesday, January 01, 2019

Nyår och nyårsdag

Så, nyår igår alltså. Kalas hemma hos en kompis. Klart trevligt och trivsamt. Dock var det en ganska jättedålig idé att hälla chilipeppar i persikolikören. Det smakade inte gott. Det hade jag i och för sig kunnat räkna ut på förhand, men jag hade druckit öl innan och fick ett infall.

Idag har det väl varit lite småsegt, men ingen bakfylla att prata om. Körde ju min vana trogen alkoholfritt bubbel vid tolvslaget och sedan drack jag i stort sett inget utöver den öl jag redan öppnat (som för den delen även var den sista jag hade med mig). Så även om jag var en hygglig bit ifrån nykter när jag kom hem och gick och la mig var bieffekterna under dagen idag klart ringa. Där kan det såklart också spela in att jag kostade på mig sovmorgon och kom ur sängen först strax före tolv.
Tog sedan en långpromenad med nyårsskivan i öronen. Mycket trevlig promenad, och för låt om jag säger det men jäklar vad bra nyårsskivan blev. Perfekt att ha i lurarna. Jag är ta mig sjutton rätt bra på att sätta ihop spellistor.

Och jo, jag var klyschig nog för att beställa hem en pizza. Har ju trots allt blivit lite av en tradition. Dock kanske lite pinsamt att jag utan att tänka på varifrån jag handlade "råkade" beställa hemkörning från en pizzeria som ligger max fem minuters promenad härifrån. Men men, det får man väl kanske leva med när det inte är mer än en gång om året.

För en liten stund sedan fick jag mess från en kompis som undrade om vi ska ta en asiatisk lunch imorgon. Det kunde jag absolut tänka mig svarade jag. Så då lär det bli så.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home