Friday, January 04, 2019

Inte missnöjd

Idag gick På spåret betydligt bättre än förra veckan. 40 poäng, seger över båda de tävlande lagen. Dock satt det hårt inne. Inledde svagt, åtminstone relativt deltagarna, och låg långt efter ända fram till sista resan. Den lyckades jag dock ta på tian (ibland får man till det), och sedan gick jag om på någon av de sista frågorna och lyckades hålla undan ända in i slutet. Gött det.

Annars en på det stora hela ganska vanlig fredag. Var sjukt halt på sina ställen när jag var ute på promenad. Särskilt en av gatorna inne i villaområdet.

Imorgon kommer jag få lägga dagen på att läsa en uppsats. Den tiden trodde man var över, men min syster hörde av sig och bad mig läsa och kommentera under helgen. Så manfår väl ställa upp. Hade gärna haft lite mer tid på mig för att hinna både läsa och reflektera ordentligt, men jag får väl göra det jag kan. Blir spännande att se om de gamla takterna sitter i. Vill minnas att jag var ganska hygglig på opponering när det begav sig.
Har kikat lite lätt i dokumentet och ser redan nu att de missat använda formatmallar för rubriker och innehållsförteckning. Borde kanske tipsa dem om det så att de slipper sitta och skriva hela innehållsförteckningen manuellt. Är ju onödigt att lägga ner massa extrajobb på något som Word kan göra åt dig liksom.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home