Friday, May 31, 2019

Hejdå katten!

Så blev Pantern till sist utsparkade från Hockeyallsvenskan. Inte förvånande, det har snarare varit något av en gåta hur de kunnat bedriva verksamhet på så pass hög nivå så länge med tanke på att det nästan inte har någon publik eller tilldrar sig något intresse alls. Särskilt som de faktiskt gjort en del klart kvalificerade värvningar genom åren. Återstår väl att se om klubben överlever som seniorlag överhuvudtaget. In då istället Almtuna. Rent sportsligt ingen större skillnad. De är båda lag mot vilka det brukar bli småtrista matcher och som BIK brukar ha det svårt mot. Dock naturligtvis gynnsamt för BIK att få åka till Uppsala istället för ett par resor till Malmö. Där sparas säkert en hel del pengar.
Sedan är det såklart synd och tråkigt att klubbar inte får ihop ekonomin, men samtidigt är det ju så att munnen behöver rättas efter matsäcken och Pantern har uppenbarligen levt över sina tillgångar.

Min dag har annars varit lugn och så gott som fri från överraskningar. Lyssnade på en skiva under kvällen som fick mig att minnas Kalmar. Lite tidigare fick jag gå till Konsum och hämta en skiva som kommit med posten. En Kent-singel på vinyl. Beställde den och ett par titlar till (som dock verkar ha något längre leveranstid) häromdagen när jag kunde växla in lite poäng jag samlat på mig genom att svara på enkäter mot ett presentkort. Hade nog inte köpt den om jag behövt betala själv, för den var rätt dyr för att vara en singel. Men fin.
Imorgon är det traditionsenligt dags att börja med årets Summer Party-spellista. Tionde året i år. Tänkte nog därför att årets lista får bli lite av en jubileumsupplaga. Exakt vad det innebär ber jag dock om att få återkomma om vid senare tillfälle. Vill ju inte avslöja för mycket innan det börjar bli dags att avtäcka årets skapelse. Jag hoppas hur som helst att resultatet ska bli bra. Är fortfarande väldigt nöjd med förra årets lista, och jag siktar såklart på att få till något minst lika bra i år.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home