Wednesday, May 29, 2019

Lyckad present

Farmor blev glad för glassen hon i fick födelsedagspresent. Hon ringde faktiskt här under kvällen när hon hade smakat på den och var lätt lyrisk över hur god hon tyckte den var. Fick rentav lova att göra några portionslådor till när hon eventuellt skulle få besök av några andra tanter framöver. Kul att hon tyckte om den. Har faktiskt inte hunnit smaka på den varianten själv än, men jag har lite i frysen så det får väl bli imorgon eller nåt.
Satt annars där uppe och fikade större delen av eftermiddagen. Därutöver kan jag inte säga att något särskilt anmärkningsvärt inträffat under dagen. Det har varit en ganska vanlig dag liksom. Såg att Abols skrivit på NHL-kontrakt, så nu hoppas jag för allt vad tygen håller att Örebrojävlarna inte får för sig att rycka Foppa som ersättare. De borde visserligen leta efter något för nivån mer etablerat, men det trodde man ju å sin sida att Oskarshamn gjorde också när de snodde Franzén.

Röd dag imorgon, men det innebär ju ingen större skillnad för min del. Särskilt inte eftersom jag inte behöver ner på stan något.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home