Wednesday, May 22, 2019

Överraskningar och en dålig period

Andra perioden mot ryssarna är nog något av det sämsta jag sett av Sverige någonsin. Fast ska man se det positivt så vann vi ju faktiskt med 4-1 om man räknar bort den där olycksaliga andra perioden. Men skämt åsido, första perioden var bra men sedan var det som att mardrömsstarten i andra med mål i baken efter inte ens en minut liksom satte tonen för resten av perioden. Det gav ryssarna energi samtidigt som svenskarna blev lite stressade och tillbakapressade. Sedan var det ju liksom redan kört när ryssjäklarna fick in ett par till relativt tätt.
För övrigt magiskt dålig stämning när Grönborg intervjuades i studion efter matchen. Så ljuvligt grinig han var efter förlusten. Årets tv-ögonblick i konkurrens med "I'm sorry, zero points".

Dagen i övrigt har faktiskt bjudit på överraskningar. Ett par, tre stycken faktiskt, men jag tänkte uppehålla mig vid en av dem.
I förmiddags fick jag iväg en jobbansökan. Hittade ett utannonserat jobb som lät intressant och där jag tyckte att de efterfrågade kunskaperna och egenskaperna och så stämde åtminstone hygglig väl överens med mig. Tror att jag fick iväg den runt lunchtid.
När jag frampå eftermiddagen, strax innan jag skulle börja med maten, kollade mailen hade den ansvariga rekryteraren mailat och ville träffa mig. Så vips hade jag en intervju inbokad redan på torsdag. Snabba ryck får man säga. Men kul, såklart. Alltid roligt att få komma på intervju. Är en gnutta för vidskeplig för att säga vad det är för jobb, men det verkar hur som helst vara roligt och intressant. Återkommer nog om det där när intervjun väl är avklarad. Så får vi se hur jag tycker det har gått.

Finland i kvarten alltså. Känns som en läskig match det. Fast med tanke på alternativen känns det ju som att vi hade haft allt att förlora oavsett vilken av de möjliga motståndarna vi fått. Då är kanske det som nu blev det minst dåliga alternativet. Det lär väl visa sig det också antar jag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home