Sunday, May 19, 2019

Lugnt och vanligt och normalt

Idag har jag haft en lugn och ganska vanlig söndag. Inte gjort något som direkt går utanför det normala. Ja, om man nu inte räknat att jag ätit upp det som var kvar i chokladasken jag öppnade som tilltugg till gårdagens eurovision såklart (och ja, jag är fortfarande rätt sur över folkets usla smak).

Tror aldrig jag nämnde det, men i fredags var jag och en kompis ute och åt middag och drack rusdrycker. Kom på att det ju kunde vara kul att testa maten på stampuben. Jag åt en rödtunga som smakade utmärkt. När puben stängde drog vi vidare till O'Learys, och ska man vara helt ärlig är minnesbilderna därifrån tämligen lösa i såväl konturerna som fokuspunkten, de få jag överhuvudtaget kan hitta vill säga. Mirakulöst nog försvann dock suddigheten vid ungefär samma tillfälle som jag klev ut från lokalen i fråga. Måste alltså ha varit något o luften där inne. Kvällen slutade hur som helst med att vi hängde på några bekanta till min vän mot en efterfest som sedan istället blev fyllekäk på Max. När jag sedan väl kom hem kan det ha varit så att jag råkade somna på soffan. Mycket trevlig kväll. Fast jäsikens vad trött jag var igår. Trevligt nog inte ett dugg bakfull, men trött. Var tvungen att ta en tupplur på eftermiddagen för att klara att hålla mig vaken och alert till Eurovisonsschlagerfestivalen. Kände mig fortfarande rätt seg strax innan sändningen, men piggnade till när det väl började och fokus slogs på. Gott så.

Veckan som kommer? Den får vi se vad den har att bjuda på. Men jag ska försöka se till att få väg minst tre jobbansökningar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home