Wednesday, May 01, 2019

Mera glass

Gjorde ännu en sats glass idag. Testade att smaksätta med den ananassmakande Bacardi jag haft stående i spritskåpet sedan jag gjorde rummy bears till en fest för ett par år sedan. Det blev faktiskt väldigt bra. Så det får jag väl rekommendera.

I övrigt ungefär det vanliga. Kan inte direkt säga att jag firat första maj, men som den åtminstone elva år gamla första maj-traditionen bjuder har jag naturligtvis burit min Che Guevara-tisha och spelat Sången om Stalin.
Elva år sedan förresten, den första maj bodde jag i Hultsfred och blev, om jag minns rätt, väckt av att demonstrationståget passerade just nedanför mitt fönster. Senare på dagen fick jag besök då morsan och farsan hade bestämt sig för att komma och hälsa på över helgen.
(dubbelkollade med gamla inlägg och tvärtemot vad jag minns verkar jag inte ha blivit väckt, däremot bör tåget ha passerat strax efter att jag klivit upp, jag uttryckte annars lättnad över att det inte varit fest kvällen innan så att jag blivit bakisväckt av demonstrationstågets orkester).

Hultsfredsåren ändå, det var en rolig tid. En tid som flytt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home