Thursday, April 25, 2019

Bortglömt

Kom på ikväll att det visst var idag det var årsmöte i bostadsrättsföreningen. Det hade jag helt glömt bort. Hade annars lite lösa funderingar på att gå dit och argumentera emot förslaget om kodlås eller liknande på portarna, men det blev alltså inte av. Nåväl, jag får väl stå mitt kast och så lär det väl visa sig vad som bestämdes i ämnet. Jag tycker fortfarande att det är en dålig idé, men det blir som det blir och så himla engagerad är jag inte i frågan heller. Hade jag varit det hade jag för det första haft mer än lösa funderingar på att argumentera emot det, för det andra inte glömt av årsmötet.

I övrigt inga dundersensationer under dagen. Åt upp det sista av påskgodiset. Tog "bara" en vecka att få i sig den alldeles för stora mängd jag lyckats köpa på mig. Nu får det nog bli mer eller mindre godisstopp ett tag framöver. Inte minst för midjemåttets skull. Ett litet återfall till ESC-finalen kan nog tillåtas, men därutöver strikt avhållsamhet gentemot godiset. Tänkte skriva sötsakerna, men så kom jag på ett punsch skulle kunna räknas som en sötsak, och ett glas punsch måste man ju få kosta på sig vid enstaka tillfällen.

Och imorgon är det redan fredag igen. Jäsikens så fort tiden går ibland, och då har jag ändå inte haft anmärkningsvärt roligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home