Wednesday, January 08, 2020

Onödigt!

Bofors - Mora 4-5 (1-3, 1-2, 2-0)

Onödig förlust. Fyra av fem insläppta var skitmål (det femte dåligt försvarsarbete), varav två nog får sägas ha varit något av målvaktstavlor. Dessvärre kom de två sistnämnda ganska tidigt i första perioden, och då blev det ju uppförsbacke direkt. Särskilt som det blev 0-3 i BP strax därefter. Då var det liksom lite kört redan från början. En annan start och det hade blivit en helt annan match, en helt annan matchbild. Då tror jag att vi hade mer eller mindre hade kört över Mora ikväll. Nu fick vi in 1-3 precis innan paus, men så åkte vi på en extremt billig utvisning några minuter i andra och vips stod det 1-4. Stark slutforcering i tredje, och det var inte långt ifrån en kvittering, men vi hade marginalerna emot oss genomgående i matchen. Borde domarna ha tagit någon mer utvisning på Mora? Ja, antagligen, men det blir svårt att skylla på dem när vi får fem PP med oss mot två för Mora. Surt, onödigt, trist. Rent krasst är det nog så att göra man fyra mål mot den här upplagan av Mora ska det vara tre poäng, framförallt på hemmaplan. Men men, nu hoppas jag krigarna går ut och fullkomligt mosar SSK på ren revanschilska på fredag.