Wednesday, February 26, 2020

Gött!

Bofors - Södertälje 4-2 (0-1, 2-0, 2-1)

Stabilt genomförd match. Stundtals riktigt bra. När SSK gjorde ett kalkonbyte och vi kom tre mot noll borde kanske pucken suttit, men nu vann vi ju så spela roll. Liljas mål riktigt snyggt. Fan vad han kommer blomma nästa säsong.
För tabelläget på det stora hela obetydlig match (vi kommer inte ta oss upp på tredjeplatsen även om vi går rent på slutet, för varken Timrå eller Modo lär åka på tre raka nollpoängare), men ändå viktigt att visa var det så kallade skåpet ska stå mot en motståndare vi kommer möta igen i slutspelsserien. Det enda som oroar är väl egentligen att vi tycks ha slutat göra mål i PP. Tredje eller fjärde matchen i rad nu utan utdelning i powerplay. Det är synnerligen olyckligt, för det har ju varit ett av våra främsta vapen tidigare under säsongen.
Spelarberöm? Nämnde Lilja gjorde en bra match. Wennlund gjorde ett grymt jobb, inte minst med att reta upp motståndarna. Juel i mål. Roos gjorde ett par riktigt fina aktioner. Backarna överlag gjorde det bra i dag. Känns som att vi helt plötsligt börjat spela mycket bättre i defensiven. Högga gjorde ett par grymma byten i boxplay. Våra energispelare verkar ha taggat igång på slutet. Kul att se.


Jobbmässan? Ungefär som väntat. Inte ett inferno, men inte alls mitt forum. Men jag var där i alla fall. Bara det var att tänja på bekvämlighetszonen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home