Sunday, February 16, 2020

Eftermiddagschoklad

Lugnt och vanligt för att vara en söndag. Det har blåst och regnat. Inte mycket att säga om det egentligen. I morgon har jag ett möte som har potential att bli spännande. Får återkomma om det.

Så var det där med gårdagskvällens sista nyförvärv. Som väntat varken Persson eller Lang. Inte heller någon från Färjestad eller Brynäs, eller ens SHL. Det blev en för mig tidigare okänd finne med sådär stats, som inte ens spelat 20 matcher under säsongen. Tillåter mig själv att vara en smula skeptisk men hoppas på att bli positivt överraskad. Som någon på svenska fans-forumet var inne på luktar det nästan lite alibivärvning för att något man jobbade på sket sig i sista stund. Men blir intressant att se honom. Förhoppningsvis har han egenskaperna som krävs för att stadga upp defensiven, siffror och meriter på papper säger inte alltid så mycket.

För övrigt fortfarande lite lätt sur över att det gick så dåligt i På spåret i fredags. Även lite irriterande att glödlampan i min läslampa blixtrade till och dog i eftermiddags. Fast på det stora hela kan jag ändå inte klaga på humöret.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home