Thursday, February 20, 2020

Poänglösheter

En rätt lugn och vanlig dag. För ovanlighetens skull. Fick till uppgift på arcus att göra en mind map över folk jag känner ("mitt nätverk"). Det känner jag ärligt talat högst begränsad entusiasm inför. Delvis för att jag överlag hatar mind maps, men huvudsakligen för att jag inte ser någon större mening med det. Jag vet vilka jag känner ändå, jag har inget som helst behov att rita upp det på ett papper. Känner likaledes begränsad entusiasm inför att behöva åka på jobbmässan i Örebro nästa vecka, vilket nu vips tydligen blivit obligatoriskt. Den typen av evenemang ger mig inget. Det är extremt sällan något som är av intresse finns där, och oavsett vilket är det ett forum och ett sätt att skapa kontakter som passar mig illa. Att bränna en dag på det blir mest bara slöseri med tid, och dessutom har jag ingen som helst lust att lägga ut massa pengar på bussbiljett fram och tillbaka till Örebro. Det är ju långt ifrån gratis om man säger så.

För övrigt fortsätter min internetuppkoppling strula. Den ligger inte nere riktigt lika mycket som tidigare, men allt som oftast när jag slår på datorn, och särskilt kvällstid, ligger anslutningen nere för att hoppa igång först efter att datorn varit igång en stund. Får nog bli ännu ett samtal till supporten inom kort, med det tydliga budskapet att jag inte kommer betala en faktura till förrän de löst problemet.

Blev lite gnälligt det här märker jag. Nåväl, ibland får det väl lov att bli det också. Roligare är väl dock att en kompis hörde av sig och vill ta ett par bärs imorgon. Det blir nog kul. Måste kolla bara så jag har pengar för det, annars får jag väl hålla mig till vatten antar jag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home