Saturday, February 15, 2020

Snart stänger fönstret

En dag som flutit på. BIK signade Krekula som lämnade Vita Hästen häromdagen. Blev en smula förvånad då det känns som vi ändå har gott om folk framåt, men alltid bra att ha någon spelare extra om det skulle bli skador nu när det drar ihop sig antar jag. Hade nog mer trott på en back om något mer skulle värvas nu just innan deadline. Sedan kom ju nyheten här under kvällen att Anderberg lämnar, så då känns det ju som att det kan vara en sådan på gång också. Har dock inte presenterats något ännu, och nu är det ju bara lite drygt en timme kvar innan fönstret stänger. Så det blir spännande att se. Kanske sitter de rentav och tjuvhåller på något de inte presenterar förrän i morgon?
Kommer nog dock vara en flitig besökare på diverse hockeysiter under kvällen och natten för att se om det dyker upp något. Såg att det hålls tummar i BIK:s forum på svenska fans för Christoffer Persson. Det vore onekligen en kanonvärvning i så fall, men skulle knappast tro det. Pratar vi spelare som varit här förut känns det i så fall mer troligt att Lang bestämmer sig för att avsluta säsongen med att komma hem och spela slutspelsserien, men det tror jag egentligen inte heller på. Ärligt talat har jag faktiskt ingen aning om vem det skulle kunna vara. Slog mig nu dock: med tanke på att det dröjer, kanske skulle det kunna handla om någon från Färjestad eller Brynäs som spelade sen match i SHL i kväll?

I förmiddags såg jag en märkbart berusad tjomme vingla ut ur en port i grannhuset, ställa sig och pinka bredvid porten och sedan raggla vidare. Man undrar ju lite hur hans dag varit.

Den där Mondo är ju rätt hygglig på att skutta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home