Thursday, February 13, 2020

Överraskande post

Trillade in en Grönköpings Veckoblad i brevlådan i förmiddags. Det var oväntat. Gissar att det är någon (exempelvis farsan) som velat skoja till det lite och beställa den utan min vetskap. Det har jag inte så mycket emot så länge räkningen går någon annanstans.
Utöver den överraskande posten har dagen inte bjudit på några större överraskningar. Vardagen har rullat på, varken mer eller mindre. Ännu en ny spelare in i BIK. Center/forward från Grums. Känns väl som mestadels en breddvärvning, men där vore det såklart roligt att ha fel och att han går in och producerar rejält med poäng. Hade annars gärna sett ytterligare någon värvning som verkligen vässar snarare än breddar (även om värdet av en bred trupp inte ska underskattas). En stabil defensiv back såklart, men det har jag ju tjatat om hela säsongen känns det som, och så hade det ju varit mumma att lyckas få Örebro till att skicka hit Lindholm igen för resten av säsongen. Sedan är ju forwardssidan stark och spetsig ändå. Vi är och har varit vassa framåt, och kommer bara de som varit skadade tillbaka har vi en ruggigt stark anfallsbesättning. Så jag ser nog gärna att ska man värva något mer bör den där backen prioriteras, och hittar man ingen sådan med rätt kvalitéer för rätt pris kan man gott hålla i pengarna istället för att värva bara för sakens skull. Det ska ju byggas en trupp till nästa säsong också, och då kommer vi högst sannolikt har rätt stora luckor att fylla. Kan på rak arm säga i alla fall fyra, fem namn som så gott som garanterat kommer försvinna uppåt, ytterligare ett par, tre som mycket väl kan få alltför lockande erbjudanden uppifrån. Då är vi bara där upp i 6-8 viktiga och framstående spelare som har en annan tröja på sig i höst, och då kan det ju vara bra att ha cash att värva in nytt för.

Fredag i morgon, alla hjärtans dag. Det senare skulle jag bli mycket förvånad om jag uppmärksammar mer än vad jag just gjorde genom att nämna det. Men visst, skulle Taylor Swift höra av sig och bjuda ut mig på valentines-dejt skulle jag ju inte tacka nej. Att det är fredag kommer jag nog däremot högst sannolikt uppmärksamma genom att dricka ett glas vin, lyssna på musik och läsa tidningen långsamt. Det hör ju till. Och så ska det mycket till för att jag inte ska titta på På spåret naturligtvis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home