Monday, June 08, 2020

Hundra invalda

Fick in de sista låtarna till Summer Party 2020 i dag. Så imorgon börjar jag nog pussla med låtordningen. Tror det blir en bra lista i år också.
Får dock medge att efter att ha fått in strax över hälften av låtarna redan första dagen har det sedan känts som det gått lite småtrögt. Det har liksom inte varit så idéerna och inspirationen bara kommit flygande. Det har varit mer grävande och letande och jagande efter det hela kan man nog säga. Delvis kanske för att jag känt att jag velat ha  så få "repriser" (alltså låtar som funnits med på tidigare upplagor) som möjligt. En och annan är det såklart, det är svårt att undvika, men känslan är att det är färre än vanligt. Ska bli roligt att börja mejsla fram låtordningen.

För att helt byta ämne så tillbringade jag en stor del av eftermiddagen på balkongen. Det var skönt. Synd att poptjejen på cykel som ibland åker förbi här utanför så vitt jag såg inte kom förbi.
Dagens skrivande gick bra. I övrigt en rätt vanlig måndag på de flesta sätt. I morgon ska jag nog tvätta håret tror jag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home