Monday, September 21, 2020

Lugnet efter stormen

Efter att det varit rätt fullt upp de senaste veckorna, pratade exempelvis jobb över telefon så sent som runt halv ett natten till idag, kunde jag idag kosta på mig en lugn dag. Suttit och läst, gjort inget särskilt. Skönt och behövligt. Imorgon blir dock att ta tag i arbetet igen, även om den här veckans arbetsuppgifter för tillfället är något oklara. Blir ju lätt så såhär när tidningen just gått iväg till tryck.

Tittade såklart på första avsnittet av den här best of the best-säsongen av mästerkocken som började ikväll. Kul att se vad de ägnar sig åt numer och hur det gått och så. Känns väl dock som det kan finnas en risk att det blir lite för myspysigt och trevligt och positivt, men det återstår väl att se när tävlandet drar igång på allvar. Blir spännande att se vem som vinner hur som helst. Av första avsnittet att döma får jag utan att nämna några namn medge att det finns ett par jag tyckte imponerade mot hur jag minns dem, både matlagningsmässigt och som personer. Eller så minns man dem bara fel för att man råkade hålla på någon annan det året.

Rubriken på det här inlägget är kanske en smula missvisande med tanke på att det stundtals varit rätt blåsigt under dagen, och även blåser en del nu. Men strunt samma. Får väl vara så i så fall. 

0 Comments:

Post a Comment

<< Home