Friday, October 02, 2020

Premiärförlust

Bofors - Mora 3-4 (2-2, 0-1, 1-1)

Eftersom jag av förklarliga skäl inte såg matchen är det såklart svårt att säga något om den. Av de kommentarer man sett verkar det ju dock inte ha varit något vidare. Fast med tanke på att vi till följd av coronautbrottet i laget dels missat ett par veckors träning och framförallt spelat betydligt färre träningsmatcher än planerat får man väl kanske räkna med att det kommer ta några matcher innan spelet börjar sitta som det ska. Får väl visa sig i matcherna framöver.
Sedan kan man ju inte förneka att det hade varit bra och skönt att börja med en vinst. Man vill ju alltid ha en bra start. Någon anledning till oro ser jag dock inte (än). Skulle det gå tre, fyra, fem matcher utan att poängen börjar trilla in och/eller man ser framsteg i spelet då skulle jag bli orolig, men dit är det långt kvar.

Måste annars medge att jag känner mig märkligt oexalterad inför premiären i år. I mångt och mycket såklart för att man inte får gå dit och titta. Det känns liksom inte som att det verkligen börjar på riktigt. Fast som jag skrev på twitter får jag väl försöka ta mig an säsongen som jag gjorde när jag bodde i Hultsfred och Kalmar och följde laget via text-tv och internet. Det fungerade ju finfint då, så det borde det ju kunna göra nu också. Vi får väl se vad som händer. Är väl inte omöjligt att engagemanget växer efter hand. Vi får hoppas på det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home