Thursday, November 19, 2020

Lite lugnare

Lugnaste dagen jobbmässigt på ett par veckor. Hade lite smågrejer kvar att skicka in, mest bilder. Annars återstår egentligen bara att korrigera sådant som upptäcks när tidningen korras. Sedan är det här numret färdigt och man får börja rikta sin uppmärksamhet mot nästa. Tidningen kommer hur som helst ut nästa fredag, så då får ni som befinner er i närområdet hålla ögonen öppna. Finns en hel del spännande och läsvärt innehåll om jag får säga det själv.

Imorgon ska jag äta middag på lokal med vänner. Valde ju att av uppenbara skäl inte ha någon födelsedagsfest i år, men då var det en kompis som tyckte att vi väl kan gå ut och äta istället, och så blev det så. Vi blir inte så många dock, 2-3 stycken bara. Övriga har förhinder eller har valt att tacka nej. Tiderna är ju sådana, så det har man ju förståelse för. Blev ju inte världens bästa timing nu när smittspridningen ökat och det precis kommit nya restriktioner, men det kunde man ju inte veta när det blev bestämt för några veckor sedan. Men då var det ju tur att det var en middag och inte en pubkväll vi planerat, för annars hade det ju blivit lite snopet att vara tvungen att avsluta redan vid 22.

Lade in min första fackföreningsavgift för betalning igår. När den är betald kommer jag ha möjlighet att ansöka om presskort. Inte omöjligt att jag gör det. Gör ju en del reportage där det kan finnas tillfällen där det kan vara bra att kunna visa att man är vad man utger sig för att vara och inte bara något random creep som bluffar sig in hos fôlk. Men vi får se. Är ju ingen panik med det i vilket fall.

Sedan den dök upp i någon spellista på Spotify har jag lyssnat rätt mycket på den här. Fin låt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home