Saturday, November 21, 2020

Middag och punsch

Var alltså ute och åt middag på lokal med en kompis igår. Från början var det väl tänkt att vi skulle bli fler, men vi vet ju alla hur omständigheterna såg ut så i slutändan blev det vi som brukar knalla ner till puben och ta en bärs. Men väldigt trevligt hur som helst, och väldigt god mat. Vi satt kvar till stängning (till strax efter 22 dvs), men eftersom vi inte var på humör för att avsluta kvällen satte vi oss här och drack lite punsch istället. Eller lite är kanske fel ord förresten. Vi råkade dra i oss hela flaskan. Så kan det gå. Men det var trivsamt. Tror jag.

Idag har det således blivit synnerligen lugnt. Mådde väl inte direkt toppen när jag vaknade så det tog ett tag att komma igång med dagen om man säger så. Klockan var väl bortåt tresnåret när jag väl fick i mig lite frukost, så ja ni fattar vilken typ av dag det varit. Men slutade regna framåt femtiden, så då kom jag ut och fick mig ett par nypor luft, det var gött. Är hur som helst rätt trött nu också, så lär nog inte bli någon särskilt sen kväll ikväll.

Men det var en rolig gårdagskväll som sagt. Sedan blev det kanske lite senare och dimmigare än det var tänkt, men det är ju så det ska vara, i alla fall någon gång emellanåt, trots att det har sitt pris morgonen efter. Sådan är dekadensen.

Hoppas bara ingen granne tog illa upp när vi spelade Dvorak möjligtvis en smula för högt i natt...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home