Tuesday, December 08, 2020

Slutspurt

Har fortsatt jobba på under dagen och, faktiskt, delar av kvällen. Känns som jag varit rätt effektiv och produktiv. Det är ju bra, antar jag.

Inte hunnit jättemycket mer än jobbet. Var ute och körde bil på krokiga, smala, mörka vägar frampå seneftermiddan, men det var för jobbets räkning det också. Märktes att jag inte är riktigt van att köra i mörker. Får nog se till att göra det lite mer så jag får upp vanan. Sjukt bra helljus på morsan och farsans bil dock. De har lite extraljus och sådär, så när man drog på det lös det så man snudd på blev bländad av trafikskyltarna. Lös upp riktigt bra. Tittade såklart på Första Dejten ikväll. Tycker att tjejen som blev nobbad av den självgott pretentiösa snubben verkade riktigt härlig. Kanske synd ändå att jag inte fick något fylleinfall och sökte till den här säsongen.

Nu är det några dagars jobb till, sedan går årets sista nummer på tryck så då kan man förhoppningsvis ta det lite halvlugnt fram till jul sedan. Har någon text som ska skrivas från grunden, ett par som ska skrivas färdigt, någon som behöver kompletteras och så en som i princip är färdig men där jag behöver vänta in några klubbslag på en auktion för att få in det sista. Tror nog jag ska hinna färdigt med allt i tid, förutsatt att det inte dyker upp alltför mycket oförutsedda grejer på slutet.

När jag var nere och lånade bilen av föräldrarna hade morsan kokat knäck. Provsmakade. Den var god.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home