Tuesday, December 01, 2020

Gudadryck

Drack årets (eller ja, säsongens om vi ska vara petiga, blev ju ett gäng i januari också) första julmust när jag tittade på premiäravsnittet av julkalendern. Det smakade, precis som väntat, alldeles utmärkt. En riktig gudadryck.

Julkalendern i sig är såklart svårt att säga något om efter bara ett avsnitt, men det verkar lovande. Dock verkar ju de som gjort den ha rätt dålig koll på hur ett svart hål funkar och ser ut. Men det får man väl köpa, i den värld kalendern utspelar sig är det uppenbarligen så svarta hål beter sig.

Ryggen verkar fortsätta gå åt rätt håll. Kvällens avsnitt av Första dejten var nog det bästa hittills den här säsongen. Så fina par båda två. Har börjat ringa runt för att boka in intervjuer för kommande artiklar. Såklart inlett min egen kalender på insta. Kör på lite filmhistoriskt tema i år, presenterar en gammal skådespelarfavorit om dagen fram till jul. Gick ut hårt med Stig Järrel, vad det blir härnäst tänker jag såklart inte avslöja nu, men det kommer bli ett gött gäng favvisar här framöver.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home