Sunday, March 21, 2021

Folk i vägen

Ospetakulär söndag. Blev lite lätt irriterad när det först var världens kö till pantautomaterna på Maxi (att panta mer än max två normalstora kassar åt gången borde vara förbjudet) och sedan massa folk som bara var allmänt i vägen inne på affären. Men jag lyckades ju uppenbarligen handla åtminstone. Billigt blev det också när jag hade både pantkvitto och bonus att lösa in.

Sedan har resten av dagen lunkat på i maklig takt. Inte hänt särskilt mycket utöver det vanliga, eller särskilt mycket överhuvudtaget om vi ska vara nogräknade.

Verkar annars som att det blev en riktig rysare mellan Kristianstad och Väsby ikväll. Nu skulle jag säga att det är fördel Väsby i den serien. Visserligen har bortalaget vunnit samtliga fyra matcher hittills och den avgörande spelas i Väsby, vilket kan tyckas talar för skåningarna. Men att tappa 2-0 i matcher, förlora match fyra i den femte perioden och sedan ha en lång, seg bortaresa till avgörandet, det är inte direkt momentum. Å andra sidan kan man tänka sig att Väsby får en jäkla boost av det här. Utjmänat i matchserien efter att ha varit i stort sett uträknade, och att dessutom kvittera serien genom att vina efter en lång sudden och sedan ha avgörandet på hemmaplan. Inget är avgjort, men skulle jag tippa en vinnare i match fem skulle jag säga att det är klar fördel Väsby. Jävligt sköt hur som helst att man inte är supporter till något av de lagen. Vilken jäkla ångestmatch avgörandet kan bli.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home