Wednesday, June 30, 2021

Bittert

Fy fan, det där var surt. I mina ögon löjligt rött kort på svenske backen. Han sparkar undan bollen, ukrainarn springer rakt in i hans fot. Löjligt. Fast så är ju fotboll allmänt orimligt också. Dock inte den Sverige förlorar matchen på, utan de har bara sig själva att skylla för förlusten. Med tanke på hur mycket bättre de var under ordinarie tid skulle de ha avgjort då, men ineffektivitet och oförmåga att ta tillvara på chanserna straffar sig i slutändan. Dåligt. Ska man vara lite kritisk så tycker jag också att Olsen borde ha tagit sista målet. Han har varit grymt bra i turneringen, men den bollen borde han tagit.

Extra grymt såklart när målet kommer vid den tidpunkt det gör. Stopptid av förläningen, bara minuten före straffar. Det känns bittert. Typiskt skitmål dessutom. Dock lite ironiskt att den enda match där Sverige är det tydligt bättre laget genom matchen också blir den enda vi förlorar.


Min dag i övrigt har annars varit lugn och skön. Rörde ihop en köttfärssås till middag. Suttit och läst en del. Tittade på trevliga och underhållande matinén Vi hemslavinnor (1942) på tv. Så hade inte Sverige slarvat bort den där fotbollsmatchen hade det varit snudd på en toppendag.

Igår betalade jag mitt säsongskort. Idag presenterade BIK äntligen en målvakt. Kan väl knappast vara en tillfällighet?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home