Thursday, June 24, 2021

Lugnt men tidigt

Haft en lugn och skön dag, trots att jag fick kliva upp hemskt tidigt för att tvätta. Fast iofs, det kan ju ha bidragit till det lugna och sköna iom att jag fick några timmar förmiddag extra. Blev en smula orolig över hur det skulle gå att hänga tvätt när jag vaknade imorse och kände att armen fortfarande var rätt öm, och särskilt när jag lyfte på den. Men det hann i stort sett gå över tills tvätten skulle hängas, så det var ju bra. Nu känner jag ingenting av ömheten längre.

Kollade på fotbollen ikväll. Det gick ju bra till slut, även om det kändes jävligt oroligt där ett tag. Den där Kulusevski kan nog bli rätt hygglig vad det lider...

Sedan har jag suttit och meckat med omslagsbild till Summer Party. Tog lite längre tid än jag räknat med så känner mig lätt ur fas tidsmässigt, men det är ju skitsamma när man inte har någon tid att passa. Har hur som helst ett par alternativ på bilder jag velar mellan, ska testa lite och se vilket som blir bäst. Listan blir helt traditionsenligt offentlig imorgon.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home